Vahe võib tulla märgatavalt suur

Jaanuari lõpus oli mul vasaku säärearteri tromboos ja operatsioon. Ka Plavixil on kõrvaltoimeid, kõige sagedasem verejooks, harvem esineb kõhulahtisust, kõhuvalu, kõrvetisi. Süvaveeni tromboosi puhul tuleks neid võimalusel vältida, sest tromboosiriski sellised preparaadid tõstavad. Tavalise doonori puhul ei kontrolli seda keegi ja paljudel inimestel on see geen. Nüüd on soov uuesti rasestuda. Murelikuks teeb see, et nüüd peale lennureisi lähevad jalad kergelt tööpäeva lõpuks labajala pealt paiste. Kindlasti käib süvaveeni tromboosi raviskeemi ka tugisukkade kandmine, loodan, et Teid on sellest samuti informeeritud. Vahe võib tulla märgatavalt suur. Lisaks peaks teadma teie perekondlikku ajalugu tromboosi osas-kas teie vanematel-vanavanematel on esinenud veenitromboosi. Kui Teil endal tromboosi riskitegureid pole ega pole ka perekonnas lähisugulastel tromboosi esinenud, siis võite tarvitada antibeebipille. Pigem on jalalabad külmad. Seejärel on natuke raske kõndida ja ebamugavustunne põlveõndlas. Ja terve raseduseaeg süstisin Clexane. Abiks võib olla ka vere analüüs – D-dimeerid. võivad olla paljude erinevate haiguste tunnusteks ja samas võivad olla seotud ka organismi väsimise ja ülekoormusega. Küsimus marevan ravi kohta menstrueerival naisel, sellest pole kunagi ega kusagil räägitud. Refluks kuni sääre alumise osani. Kuigi finantsasutused otseselt kätt ette ei pane, võivad nad liiga varasel laenu tagasmakstel nõuda väikest hüvitist. Kuid soovitaksin arvestada siiski asjaoluga, et neid uusi ravimeid on oluliselt  vähem aega  uuritud ja kasutatud. ka tüsistuste vältimiseks. Mul on ka parema jala sääremarja peal väike veenilaiend. vajab operatiivset ravi-miniflebektoomia, laser või vahtskleroseerimist v.Saphena paremal. Uuesti oleks vaja INR analüüsi kontrollida mõned päevad pärast ravimi kasutamise lõpetamist. Kirjelduse järgi võib küll kahtlustada, et Teil on välja kujunenud nn.posttrombootiline sündroom, mis kahjuks võib tekkida ka väga korraliku antikoagulantravi foonil kuni pooltel süvaveeni tromboosiga haigetest. Sel juhul ei ole antibeebipillid ega hormoonasendusravi täiesti äidustatud. Põdesin jõulude ajal kopsuarteri trombembooliat. Eelarve aitab sul ühtlasi silma peal hoida arvetel ning tagab, et arvete jaoks on alati raha, sest oled nendega juba arvestanud. Loomulikult, kui need beebipillid Teile ei sobi, tuleb rääkida arstiga, kes need Teile kirjutas, muudest võimalustest/tablettidest. Parimaga, dr. Juhul, kui see variant osutub liiga kalliks, on kindlasti hea , kui kannate kasvõi nõrgema kompressiooniga sukki. Teil peaks ka nagu olema pigem nii, et vaevused taanduvad. Aga ka teised arstid on kenasti asjaga kursis. Kui jalg läheb rohkem paiste, valige järgmisel korral väiksem koormus jne. Olen väga mures ema pärast. ei vaatamata tugevale valule sinnite ennast ikka käima. Toidulisanditega  ja vitamiinidega koostoimeid Plavixil ei ole.

Kodukoristus lihtsalt ja mugavalt - Kutsu puhtus koju.

. Kõige sagedamini kasutatakse praegu profülaktikaks süstitavaid ravimeid, kuid on ka tabletivariante. Vastupidi, voodisolek, s.t. Perearst ei oska midagi teha. Pindmised veenilaiendid kubemepiirkonnas ja osaliselt ka reiel jäid ja seda ei muutnud miski.  Korralike ja suurte ravimuuringutega on tema efektiivsus süvaveeni tromboosi ja KATE ravis tõestatud. Naistearst väitis nüüd aga,et hormoonspiraali võib ikkagi paigaldada kuna hormonide mõju on seal väga lokaalne. Evo Kaha võtab vastu Lääne Tallinna Keskhaiglas ja on eravastuvõtt ka kusagil. Põhja Eesti Regionaalhaiglas soovitan dr. Küsimusi on Teil palju ja neid pole võimalik mailitsi käsitleda. Palun pöörduge AS ITK tromboosikabineti arsti vastuvõtule. Kuni püsib valu ja turse, ei soovitaks ma siiski tugevat koormust ega leili saunas. Diagnoos kinnitatakse või võetakse maha vereanalüüsi D-dimeeri ja vajadusel lisaks ultraheli doppleri alusel. Mul on jalas veenis tromb. H.Kaljusaar Selline mure, et diagnoosiks süvaveeni tromboos ning peaks hakkama kandma ravisukka/põlvikut. Peeter Saadla.Head paranemist soovides, dr. Pindmiste veenide haiguste puhul on jalal näha laienenud veresoon või -sooned, need võivad  katsudes olla tihkemad, sõlmelised, ka valusad. Ma arvan, et Soomes saate ka pöörduda mõne haigla EMO-sse, kus tehakse see uuring. Parimaga, dr.

termovaht - Ehitusfoorum

. Tromboosi ma küll ei kahtlustaks. Parimaga Dr.  H. Kui Teil pole enam mingeid kaebusi, siis võite tasakesi treeningutega alustada, aga vältida tuleks sellist treeningut, kus on kukkumiste-vigastuste oht olemas. Sellest ajast tunnen vasakus sääres pidevat nö. Alates augustist ei ole ta saanud ei Marevani ega Clexani. Lähemalt uurides leidsin, et katsudes oleks naha all nagu muna. Ma pingutan, et dieet oleks stabiilne. Neuroloog arvas, et surin ja paise võib olla tekkinud põlveõndla närvikahjustusest. Mul on jalad altpoolt väga paistes, sinakas-lillakad sügelevad ja on valusad. Mul on südameklapid asendatud proteesidega.Kasutan Marevani. Täpse diagnoosi panemiseks on aga siiski vaja jalgu näha, mõnikord on vaja teha ka ultraheli doppler uuring veenidest. Ka toidulisandite ja vitamiinide kasutamine Marevaniga ravi perioodil ei ole soovitav, eriti tuleks vältida K-vitamiini sisaldavaid preparaate ja toiduaineid. Soovitaksin perearstiga nõu pidada, võib olla on vajalikud lisauuringuid. Pea valutab, lisaks varisevad kaed ja nahal on imelikud laigud tekkinud. Vahel taandub tromb ka lühema aja jooksul, kuid ravi tehakse pikemalt, et vähendada tromboosi kordumise riski ja vätida süvaveenide kroonilise puudulikkuse väljakujunemist. Süvaveeni tromboos on aga ohtlik, sest võib anda tüsistusena kopsuarteri trombembooliat. Olen võtnud trompaxit umbes kümme või rohkem aastat ja nüüd tekkis veritsust algul mõtlesin, et on tegemist naistehaigusega läbisin kontrolli ja kõik oli korras kuid veritsust jäi. Jalgades on pidevalt sellised väikesd “ussikesed”. On kohe tunda, et veri just reie tagaosas nagu h´ästi ei liigu. Olen seda nüüd võtnud veebruari kuust saati. Kui kaua ja kas vajalik ravimi vahetus, on mailtsi raske kommenteerida. Mõnel inimesel tekivadki kergemini „sinikad“ kui teisel inimesel. Kui Teil on tekkinud juba pindmised jala veresoonte laiendid, siis võib abi olla hoopis tugisukkade kandmisest. Aga kuna vaja oleks midagi kehakaaluga ette võtta, otsustasin trenni teha. Mind teeb rahutuks INRi erinev suurus erinevates haiglates tehtud analüüsides. Need ajad kui tromboosiravis voodirežiimi rakendati, on ammu möödas. Aasta aega on juba möödas ning ikka vahel pingutades läheb jalg paiste. Mujal Eesti kohta ei oska midagi soovitada, lihtsalt ei tunne sealseid arste. Parimaga, dr. Käes on vahepeal selline ebameeldiv tunne ja vasakul pool lõualuus samuti,nagu oleks seest poolt paistes või turses midagi. Samuti tunnen istudes nagu kerget närvivalu tuhara all. vähene liikumine on ise väga tõsine tromboosi tekke riskifaktor! Kardan, et olete koos vanaemaga küll millestki väga valesti aru saanud. Kõrvaltoimetest pikemalt saab lugeda alati ravimi infolehelt, mis ravimikarbiga kaasas käib. kas trombid sulgesid väikesed harud või suured harud kopsuarteritest.

Planeeritakse vahtskleroseerimine. Arteriaalne ja venoosne tromboos on erinevad probleemid ja erinevad need patoloogiad ka ravitaktika ja ravipikkuse poolest.  Nii et Teil ei tohiks selles osas perearstile küll mingeid etteheiteid olla. Kui ravimit ei võta siis veritsust kaob. Muidugi võib olla, et kaebusi võimendabki kerge paanikahäire, sest haigus iseenesest on tõsine ja hirm selle kordumise ees on igal inimesel. Sellisel juhul on soovitav pöörduda arstile võimalikul kiiresti. Öeldi, et analüüsi tõus on liiga väike ja see ei näita midagi, sest jala veresoonte ultraheli on korras. Äkki ongi põhjuseks see pikk lamamine. Pidage nõu perearstiga, kindlasti suunab ta Teid vajadusel tromboosikabinetti või veresoonte kirurgi konsultatsioonile. Eile algas mõõdukas valu parema reie tagaküljel. Nii tuleks käituda kõikide ravimitega, mis raviskeemi lisatakse ehk mis ei ole püsivalt Marevani kõrval raviskeemis. Seepärast me ka soovitame teha aeg-ajalt analüüse sagedamini ja üldjoontes soovitame siiski teha analüüsid ühes ja samas kohas, et marevani ravi oleks kergem juhtida. Seda ilmselt Teie naistearst Teile pakubki. Vältida loomulikult jõuharjutusi jalgadele. See tähendab, et süvaveeni tromboos lülitati välja ehk Teil ei ole haigust, mille puhul peab kiiresti ravi rakendama. Billidega tegin aastase pausi ja nüüd alustasin nende taaskasutamist.

OÜ A A JA MEES -

. Pisinipid Kui sa siiani oled kala paneerimisel kasutanud vaid riivsaia, siis on sul viimane aeg proovida kala paneerimiseks mandlipuru või mandlilaaste. Jalatallal on tunda ka kerget surinat. Olen internetist uurinud varikoosi kohta päris palju ja olen aru saanud, et ega need geelid, rohud ja sukad neid laiendeid ära ei võta. Mul on kaks korda olnud tromboflebiit. Küsimus on enamasti ravimi hinnas. Aga kindlasti tuleb arvestada, et süvaveeni tromboosi puhul on ikkagi peamised kaebused tugev valu ja jäseme turse ning nendega kaasas käivad erinevad “tunded”. Loogiline oleks siiski toimida nii, et kõigepealt pöördute perearstile ja arutate temaga oma mured läbi ning siis vajadusel, kui arst seda soovitab, lõpetate mingi ravimi tarvitamise või teete vajalikud uuringud. Seega üldtunnustatud soovituste järgi ei soovitata aktiivset sportimist esimese kuu jooksul. Noorus on ilus aeg – iga päev võib tuua midagi uut ja põnevat ning pidevalt toimub midagi adrenaliinirohket. trombveenipõletik Otsus: Pt. ei saa ise kodus ühelt ravimilt teisel üle minna, ilma seda arstiga kooskõlastamata, st arutama läbi detailselt, millal uut ravimit alustada, millal INR mõõta, millal süsted lõpetada. LeheküljeSagedasemad patsiente huvitavad küsimused leiate ka elu tromboosiga peatükist. ilma et peaks kartma, et veri liiga vedelaks läheb.  Nüüd selline mure,  et olen siiski mõni päev teinud mõne suitsu. Kurtsin seda ka perearstile, aga ta ei pööranud suuremat tähelepanu. Põdesin aasta tagasi kopsuarteri trombembooliat, mille põhjuseks Leideni mutatsioon ja antibeebipillid. Süvaveeni tromboos on haigus, mis ei vaja tingimata veresoontekirurgi konsultatsiooni ega jälgimist, ravi jälgimisega saab kindlasti hästi hakkama ka perearst. See on piisav argument selleks, et mitte uuesti suitsetamisega alustada. Venoosse tromboosi korral ei ole tegelikult rangeid toitumissoovitusi, süüa tuleb tervislikult ja kindlasti on väga oluline jälgida, et kehakaal ei oleks suur. Diagnoose püstitakse ja ravi määratakse endiselt arsti kabinetis ka interneti ajastul. Kuna viimasel ajal on räägitud palju antibeebipillide riskitegurist tromboosist, siis kuidas ma saaksin seda vältida. Proovige kasutada ka Lioton salvi, kui jalad väsinud ja turses. Jalgade turseid võivad põhjustada mitmed haigused, näiteks väga sageli südamepuudulikkus. Teil on vaja saada tromboosi spetsialistilt korralik konsultatsioon ja otsused ametlikult paberil. Jooksmist võiks küll vältida, aga kõndimine on lubatud, eriti kui valu taandunud ja turse samuti. Samuti võtan rasestumisvastaseid pille. Võtab süvaveeni trombi tõttu marevani ja kui hakkas menstruatsioon, tekkis paanika – “veri ei jäävat pidama”. Sest ülekaal ise on nii arteriaalse kui venoosse tromboosi riskifaktor. Venitusharjutuste tegemiseks mingit vastunäidustust ei ole. Parimaga, dr. Varem läks see üle, nüüd on püsivalt mingi piirkond kergelt häiritud ja see justkui laieneks.Ning üldse nagu vasak kehapool oleks kuidagi nõrgem. Meie „tavaline“ soovitus liikumise osas on „kuni valuni“, mis võib olla väga individuaalne

Märkused