Siin on koht, kus ostetavast asjast sõltub, kas raha on võimalik säästa ja laenu mitte võtta

Meie endi üllatus oli suur, kui kuulutati välja, et Haldjaleib pärjatakse nii esimese, kui ka teise kohaga, mis tähendab et meie peenleib apelsini, šokolaadi ja pähklitega on laada parim ja juustu- köömneleib on paremuselt teine. Selle raames korraldatakse teist aastat parima koduleiva võistlus. Loodame, et korraldajatel jagub entusiasmi ja tahtmist sarnase Eesti Toidu Telgi korraldamiseks ka edaspidi. Oleme rõõmsad, et meie leivad on rahva poolt omaks võetud ja heaks kiidetud. Nädalavahetustel tuleb leib kohapealsest ahjust. Haldjaleiva arvates oli ka kaupmeestele Eesti Toidu Telgis osalemine kasulik, sest nii mõnigi väiketootja sai lisaks kohapeal müügile sõlmida kokkuleppeid oma kauba edasiseks turustamiseks. Lisaks anname päkapikkudele aegsasti teada, et Haldjaleiva käest saab tellida ka erinevaid kingipakke. Sel aastal valiti parimaks Haldjaleiva liha- küüslaugu leib. Seega otsige parimaks tunnistatud lihaleiba laatadelt, Nõmme turult või Krõõda poest. Oma teadmisi jagasid rohkem ja vähem tuntud kokad üle Eesti. Žüriiks oli ka seekord rahvas- see meie töö kõige olulisem hindaja. Tänavu osales kaksteist erinevat leivasorti. Pimetestis osalesid leiva päeva külastajad ning nende valik on Haldjaleivale eriliselt suureks tunnustuseks. Ilusat puhkust kõigile suvenautijatele! Postitatud rubriiki Määratlemata Iga-aastaselt toimuval Eesti leiva päeval valiti pimetesti tulemusel aasta leivaks Haldjaleiva liha-küüslauguleib. Täna on ta Kutsekojas Vabariigi Valitsuse ülesandel OSKA prognoosisüsteemi üles ehitamas.

Aaretesaar

. Eriti õnnelikuks teeb asja see, et erinevaid leibasid oli palju ning rahvas neid ei näinud, vaid said ainult pimesi maitsta. Ühel hommikul tekkis tunne, et peaks endale merevaigu ja mustade, kuivalt marineeritud oliividega saia serveerima.

Lehe Kohvik

. Aitah Teile, kes Te meile aastate jooksul olete truuks jäänud ja Teile, kes meie leivamaitset alles avastavad. Postitatud rubriiki Määratlemata Tänavusuvisel Vanamõisa käsitöölaadal oli uuenduslik lähenemine laadakorralduses – Eesti Toidu Telk, kuhu korraldajad olid koondanud kokku palju huvitavaid ja tublisid Eesti väiketootjaid üle vabariigi. Nii esimese kui teise koha võitis Haldjaleib, parimaks laadaleivaks valiti peenleib apelsini, šokolaadi ja pähklitega, teise koha vääriliseks kuulutati juustu-köömneleib.” Just nii kirjutab meist Eesti Vabaõhumuuseumi kodulehekülg. Žüriiks oli laadarahvas, kes valis oma lemmiku. Selline tunnustus annab indu juurde ikka edasi ja uute huvitavate retseptide poole töötama.

Postitatud rubriiki Määratlemata Seoses sooja suve saabumisega jättis Haldjaleib oma töö soojas köögis kuuma ahju kõrval ja läks otsima jahedamat olemist mere äärde. Kuna Vabariigi aastapäev on kohe tulemas, oleks ju tore omaküpsetatud leib pidulauale panna. Kui värske leiva isu peale tuleb siis saab Haldjaleiva leiba sealt samuti. Suur tänu Atla pererahvale südamliku pühapäevase laada korraldamise eest. veebruari saadet muutus juuretis vähemalt Tallinnas defitsiidiks. Kõik osalejad saavad küpsetamisel aktiivselt osa võtta ning retsepti, juuretise ja kuldaväärt oskuse koju kaasa. Selline tunnustus annab meile jõudu jätkata sissetallatud radadel ja avastada uusi maitsekooslusi. eAgronom sai algselt loodud Robini teravilja kasvatajast isale, kuid peagi tuli välja, et selline tarkvara on ka teistele põllumeestele vajalik. Siin on koht, kus ostetavast asjast sõltub, kas raha on võimalik säästa ja laenu mitte võtta. See leib on viimasel ajal ka rahva lemmikuks osutunud pea kõikidel laatadel. “Eesti leiva päeval ja sügislaadal valiti pimetesti käigus parim laadaleib. Kui palja saia söömisest lõpuks isu otsa saab, võib asuda erinevate saiaretseptide kallale. Eesti Kulinaaria Instituudi tuntud koka Ants Uustalu käe all juhitud päeval tegi koolitust ka Haldjaleiva perenaine Annely, teemaks seekord leib ja leivapealne. Teadmiseks, et juuretist ja muud leivateoks vajalikku, saab Laagri Rimis asuvast väiketootjate poest.  Selleks saada oma soov [email protected] Erilise headuse annab leivale Vana- Torokse talu suitsuliha. Leivategemise teadmist sai jagatud kokasaates Lusikas. Haldjaleiva kojast on hakanud tulema ka Memme saia. Krediidi kulukuse määra baasil on kõige õigem laenu valida madalam KKM tähendam, et laen on odavam kui mõni teine kõrgema KKM-iga laenupakkumine. Mõnusa lisana toimusid terve päeva vältel kohapeale ehitatud köögis õpitoad, kus jagati lihtsaid ja kasulikke nippe, mida on võimalik valmistada eesti toorainest. Rahva huvi tundus olevat väga suur. Tagasi lubame tulla puhanuna ja uute, Hiiumaa merelt tulnud mõtetega juba augustis. Ja põhjusega, sest jälle on möödas üks üliedukas nädalavahetus ja seekord lõpetame me selle tõepoolest rõõmusõnumitega. See tunnustus oli Haldjaleivale tema seitsmeaastase tegevuse jooksul juba viies

Märkused