Nii pea, kui tabad ennast niimoodi käitumast, tähendab see, et sul võib olla probleem, millega tuleks kiiremas korras tegeleda

Meie viis ei erine palju teistest, aga sidrunit kasutada ei saa, kui kasutada hapukoort hoopis. Muna nagu muna ikka, ainult jahu või riivsaia asemel kasutasin riivleiba. Hingama peab sunnitult rahulikus rütmis muidugi.  Retseptid kalast. Nii pea, kui tabad ennast niimoodi käitumast, tähendab see, et sul võib olla probleem, millega tuleks kiiremas korras tegeleda. Viskad tuliste süte peale, korra võib keerata, lõng peaks natuke vastu pidama. Ma veelkord vabandan siin teemas, aga ma tõesti ei saanud aru, mis retseptiga eelmises postituses tegu oli. Haugifileed võib ka ahju panna. *Mine rahulikku ja vaiksesse kohta. Kala ei tohi ka päris kuumana sinna panna, muidu võib juhtuda, et lööb paneeringu lahti. Seejärel aseta ahjuvormi, kata sibularõngastega. Võta kala välja ja jaota taldrikutele. Kui tabad ennast keskendumast muule kui numbrite lugemisele, alusta sellest numbrist kust omaarust pooleli jäid. Raputa peale rohelist tilli ja veidi porrut. Saab süüa nagu lõkkekartulit. Paned võid, sidrunimahla, kõvasti riivitud juustu, maitseaineid ja kallad kohvikoorega aeg ajalt üle. Sule silmad ja hakka aeglases tempos lugema sajast alla nullini. Filee töötlesin Felixi mango-tšilli kastmega, lisades sellele kastmele veidi oliivõli ja natu-natuke Worcestershire kastet. Siis tõstad kogu kupatuse potti, lisad sinna vett ja lahustad pasta korralikult ära. Küpsetada on mõistlik mitte liiga kaua, parem las jääb kala keskelt veidi tooreks - aga see on minu maitse. Sellises marinaadis filee seisis hommikuni, siis läks ümber paneering. Ütleme nii, et kõlbas süüa küll. Kalal soomust maha ei ole vaja võtta, lõikad kalal kõhu lahti, soolikad välja, ja siis selgroo kõrvalt lõikad kala lahti kuni selja nahani.

Ei pea viisi enam.:( -

. fileele panen sidruni viilud peale. Tõmbad ahvenale märja lõngaga paar tiiru peale, et kõht alguses kinni püsiks. sidruniviilud viskan minema, lisan kalamaiseainet ja praen ära mõlemalt poolt. Sool on selle värgenduse juures ilmselt see kõige olulisem komponent. Acorns – Acorns on nende kolme rakenduse hulgast kõige uuenduslikum ja on palju enamat kui lihtsalt rakendus raha säästmiseks. mulle ja kodustele maitses hästi.

Katu on oma sünnituslugusid naistega nii saunas kui sauna.

. Sobib vist kõikide kalade puhul, aga teinud olen nii ahvenat, haugi, lutsu, latikat ja forelli. Ja nii edasi, kuni tunned, et peale selle tegevuse pole olnud tükk aega su peas ühtki muud mõtet olnud kui loomad-linnud.

Meist -

. Seejärel hõõru kala seest ja väljast üle sidrunimahla, soola ja valge pipraga, puista sisemusse tilli. ja kuna sibul oli juba kapis kasvama hakanud, raputasin peale rohelist sibulat. Ja nimeta loom kes algab eelmise looma viimase tähega. Seal juures veel ennast vigastamata. Jaga ka sina oma retsepti teistega. Kala selgroo juurest lapikuks, sibul, tomat, sool pipar, hapukoor ja kõige peale juust. Paned kõhuõõnde normaalselt soola ja tüki võid. kala fileerisin ära ja eemaldasin ka naha koos soomustega. Kui tomatikaste enam kuum ei ole, siis laon kalatükid sisse. Kala jääb väga mahlane, kui foolium on korralikult suletud. Vahel luban pitsi hundijalavett ka kõrvale. Tõsta kala uuesti tagasi ja viska koos ahjuplaadiga minema!! Sest egas naine ju ei kuula, et linaskit on targem rohke võiga praadida. Kala söestub küll väljast ära, aga seest jääb mahlane. Vabale pinnale pane väikesed tomatid ja paprikalõigud. Võib ka soojalt kui ka külmalt süüa. Siis kogu kupatus fooliumisse ja sütele või kuuma tuha sisse või söegrillile.

Neli nippi perfektsionistile, et ajaga toime tulla.

. Kui tabad ennast muudelt mõtetelt siis alusta algusest.Tõhusad on need harjutused ka voodis, enne magamjäämist. kui see kõik tehtud siis keera fooliumi ääred üleval kokku aga ära suru alla kokku. Neelud hakkasid praegu käima, peab end vist varsti jõekaretkele sättima. Aitavad kiirelt peas keerlevaid mõtteid ohjeldada. Need pakkumised on üldiselt tibakene soodsama intressiga, kuid seevastu suurema lepingutasu- ja riskiga laenuvõtjale. Korda nii kaua kui tunned, et oled suutnud keskenduda ning su peas pole tükk aega olnud mingit tüütut tohuvabohu. *Taust sama - rahulik koht, silmad kinni ja ütle mõttes ühe suvalise looma või linnu nimi. Eemaldad ahvenalt sisikonna; soomused ja pea jätad alles. Mango magusus, tšilli teravus, worcesteri hapusus, pluss loomulikult sool ja must pipar, see kõik kombineerituna kala enda mahedusega ning selle hea praeleiva maitsega. Las ta paneb sinna sisse igasugu maitsvaid asju: majoneesi ja tomateid ja pipart ja muid maitseaineid ja kurat teab veel mida. Antud juhul siis näiteks tiiger

Märkused