Privaatsuspoliitika ja küpsised

Et saada rohkem teada Privaatsuskilpide programmidest, palun külasta lehte: http://www.privacyshield.gov/welcome. Profiili Andmed sisaldavad konto oste ja tellimusi, Sinu eelistusi, tagasisidet, suhtluse ja küsitluste vastuseid ning kasutajatunnust ja parooli. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit

. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. ERPLY on allkirjastanud konfidentsiaalsuslepped meie personaliga ja neile pakutakse pidevalt koolitusi nii värbamisel kui ka jooksvalt edaspidi. Me avaldame muudatused sellele lehele ja soovitame Teil privaatsuspoliitikat aeg-ajalt üle vaadata, et olla sellest kursis. Sellisel juhul me lõpetame Sinu andmete töötlemise, kui me ei suuda näidata, et meie õigustatud huvi on kaalukam ja Sinu huvisid ületavad. Ühenduse võtmine ERPLY-ga Samuti võite vabalt võtta ühendustERPLY-ga, kui Teil on selle privaatsuspoliitika või ERPLY tavade kohta küsimusi. Selleks peab järgima protsessi või juhiseid, mis on kaasatud selliste e-kirjade lõpus. Selline informatsioon võib samuti sisaldada kontaktisikuid ja esindajate andmeid. Rahvusvahelised andmeedastused ERPLY hoiab kõikide Euroopa Klientide andmeid ainult EU serveriparkides. Meie serverid koguvad sellist informatsiooni automaatselt, kui kasutad meie Veebilehti või Teenuseid. Erinevad ERPLY osapooled pakuvad Teenuseid erinevates maailma paikades. Me võime kaasata kolmanda osapoole ettevõtteid või üksikisikutest teenusepakkujaid või äripartnereid, et töödelda Muud Informatsiooni ja toetada meie äritegevust. Need on turundussõnumid, mille saamist saate ise kontrollida. Lisaks saadame mõnikord e-kirju uute tootefunktsioonide, reklaami kommunikeerimiseks või muude uudiste edastamiseks ERPLY kohta. Kolmandate Osapoolte Teenused. Sul on õigus esitada meie töötlemisele vastuväiteid nendel juhtudel, kus me töötleme Sinu andmeid õigustatud huvi järgi. Smslaenu ei tasu ka segi ajada kiirlaenuga. Veebilehed ja Teenused võivad samuti sisaldada sellist informatsiooni kolmandate osapoolte poolt, mis võivad koguda Muud Informatsiooni sinu kohta läbi Veebilehe või Teenuste ja muudel veebilehtedel ja veebiteenustes. Need sertifikaadid on loodud eesmärgiga, et võimaldada ettevõtetel täita andmeedastamisel andmekaitsega seotud nõudeid, mille andmed pärinevad Euroopa Liidust või Šveitsist. Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused Meie veebisaiti kasutama asudes või püsikliendiiks nõustumisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Privaatsuspoliitika ja küpsised. Küpsiste kasutamise tingimused Selleks, et pakkuda Sulle parimat võimalikku kasutuskogemust meie veebilehel, kasutame me küpsiseid. Kliendi paremaks teenindamiseks võime avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab meile teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Omanikud, administraatorid, Volitatud Kasutajad ja muud Kliendi esindajad ja töötajad võivad pääseda ligi Muule Informatsioonile, seda muuta või piirata. Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumisel annab klient nõusoleku enda andmete automatiseeritud töötlemiseks. Sul on samuti õigus esitada vastuväiteid otseturunduslikele töötluse eesmärkidele. Previous Post: Palgapäevalaen Kiire, kuid kallis laen järgmise palgapäevani. Et tagada Euroopa Liidu ja Šveitsi andmekaitse seadusi, siis ERPLY avaldab Sinu andmeid ainult partneritele, kellel on vastavad sertifikaadid olemas.

Seadused, eeskirjad ja tööstusharu standardid on arenevad, mis võivad muuta neid muutuseid vajalikuks või võib muutuda meie äritegevus. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja Sinule kättesaadavana meie kodulehel. SIDCC Turvalisuse küpsis kaitsmaks kasutajate andmeid volitamata ligipääsu eest. Kolmandate Osapoolte Teenused ei kuulu ERPLY-sse ega kontrolli neid ning kolmandatel osapooltel, kellele on antud juurdepääs Muule Informatsioonile, võib nende kogumise ja kasutamise kohta omada enda poliitikaid ja tavasid. Näiteks võime tuvastada organisatsioonilisi trende ja arusaamasid, et kohandada Teenuste kasutamisel kasutaja kogemust või luua uusi funktsioone ja tooteid. Sinu õigused ERPLY on pühendunud tagama Sinu andmetele Sinu kontrolli ja töötlemise läbinähtavust. Me jätame endale õiguse hoiustada ja kustutada Sinu andmeid varem või hiljem võrreldes siin kirjeldatule, kui see on nõutud kohaldatava seaduse või määruse kohaselt ning juhul, kui tekib vajadus enda kaitseks või muuks juriidiliseks nõudeks. APISID Google poolt kasutatav, et talletada kasutaja eelistusi ja informatsiooni. Klient saab valida kas lubada või piirata Kolmandate Osapoolte Teenuseid. Euroopa Liidu Mudel Klauslid. Meie Õiguste Rakendamiseks, Pettuse Vältimise ja Ohutuse Tagamiseks. ERPLY-i Ettevõtte Muutmise Ajal. Privaatsuspoliitika ja küpsised.

Privaatsuspoliitika - Arno

. Kui sa külastad või kasutad Veebilehti või Teenuseid, siis me kogume ja töötleme Sinu kohta erinevat tüüpi informatsiooni: Kliendi Andmed. Finantsandmed sisaldavad panga, panga konto, maksja, tähtaegade, sanktsioonide ja krediidi detaile. Kontaktandmed sisaldavad arvelduse aadressi, saadetiste aadressi, E-maili aadressi, kodulehte, sotsiaalmeedia identifikaatoreid, faksi või telefoni numbrit. Selliseid Andmeid võivad väljastada emaettevõte, sidusettevõtted, tütarettevõtted, meie partnerid või teised, keda kasutame, et muuta meie andmed paremaks ja kasulikumaks. Turundamise ja kommunikatsiooni Andmed sisaldavad Sinu soove seoses meilt ja kolmandatelt osapooltelt reklaami ja suhtluse saamisega. Brauseri tootjad pakuvad oma toodetes küpsiste haldamisega seotud abi. Selleks tuleb kasutajal muuta veebilehitseja privaatsusseadeid. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil [email protected] Sul on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Kui sa ei soovi saada infokirju, teavitusi või muud kommunikatsiooni ja/või teenuseid ERPLY-lt, siis ära nõustu registreerimisel ühegi sellise suhtluse viisi või teenusega. Kui Kolmanda Osapoole Teenus on aktiivne, siis ERPLY-l on õigus ühenduda ja pääseda ligi Muule Informatsioonile, mis on ERPLY-le avaldatud kolmanda osapoole poolt. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on sisu toimetamine või tõlketeenuse osutamine. Võid alati oma nõusoleku tagasi võtta meie kodulehe vahendusel või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis avalduse tegemisega. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Mobiilplatvormide puhul saate muuta sätteid seadmes endas, et kontrollida, kas näete huvipõhiseid reklaame. Samuti võime võtta Teiega ühendust, et teavitada Teid muudatustest meie Teenustes, Teenusega seotud pakkumistest ja olulistest Teenustega seotud teadaannetest, nagu turva- ja pettuse märguanded. Võime avalikustada või kasutada agregeeritud või anonümiseeritud Muud Informatsiooni mis tahes eesmärgil. Tehnilised Andmed sisaldavad IP aasressi, ajatsooni ja asukoha eelistusi, Teenuste laienduste tüüpe ja versioone ning muid tehnoloogiaid, mida kasutaja kasutab. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks. Kui kahtlustad, et Sinu isikuandmetega on toimitud vastupidiselt käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule või on oht, et Sinu andmed on lekkinud võõrastele isikutele, anna meile sellest koheselt teada. ERPLY võib edastada Sinu Isikuandmeid teistesse riikidesse, mis ei pruugi olla sama Sinu elukoha riigiga. See võib tähendada Muu Informatsiooni hoiustamist kindlaks perioodiks pärast konto deaktiveerimist, et täita õigustatud ärihuvidest tulenevaid eesmärke, viia läbi auditeid, kohustuse täitmiseks, lahendada vaidlusi või jõustada muid lepingust tulenevat sisu. Kuid siiski, osa Informatsiooni kogutakse automaatselt ja kui mõnda Informatsiooni, näiteks Töökeskkonna andmeid, ei võimaldata, siis me ei pruugi olla võimelised Teenuseid pakkuma. Erply küpsised Cookie preferences: gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types] Küpsise eelistused on varutud talletamaks külastaja valikuid peamise küpsise bänneris. Ei töötata ühiselt sama eesmärgi nimel. Üks aasta CONSENT Google poolt kasutatav, et seadistada küpsiste nõusolekut. Need on Teie konto või brauseri jaoks unikaalsed. Kohandatud Informatsioon sisaldab sisu, mida Volitatud Kasutajad saavad isikuanmdetena Teenusesse lisada läbi atribuutide, parameetrite ja seotud failidega. Ainult nii saame hoida potentsiaalse kahju võimalikult väikesena. Võime neid andmeid kombineerida Muu Informatsioonida. Vastavalt kohaldatavale seadusele, kohtuprotsessile või määrusele. Kolmandate osapoolte küpsised: Meie lehel kasutatakse kvaliteetsema sisu pakkumise, statistika kogumise ja reklaamide näitamise eesmärgil kolmandate osapoolte küpsiseid. Lisaks ka selleks, milliseid lehekülgi kõige tihedamalt külastatakse. ERPLY töötleb ainult nõudeid isikutelt, kes on otse seotud ERPLY Teenustega ehk töötleb ainult nõudeid isikutelt, kelle osas on ERPLY Vastutav Töötleja. Küpsiseid saab kasutada, et Teid ära tunda, kui külastad Veebilehte või kasutad meie Teenuseid, mäletada teie eelistusi ja anda kohandatud kogemust, mis vastavad Teie seadistusele. Identifikaatorite Andmed sisaldavad lojaalsusprogrammi numbrit või riikliku ID kaardi tunnust. Kui Klient on andnud nõusoleku otseturunduslikule eesmärgile, siis Kliendile on antud võimalus lõpetada tulevase suhtluse saamist ERPLY-lt e-kirja teel. chatlio_at, chatlio_rt, chatlio_uuid Chatlio küpsis kasutajatoe vestlustoa jaoks. Teiega suheldes vastates Teie nõudmistele, kommentaaridele ja küsimustele. Paremaks ülevaateks palun kontakteeru Kliendiga või ERPLY klienditoega. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil [email protected] ERPLY võib jagada Muud Informatsiooni kolmandate isikutega, kui selleks on nõusolek. Kõik veebilehe külastamise ja lepingute sõlmimise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Kliendi isikuandmeid säilitame kuni püsikliendilepingu lõpetamiseni. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada. Me teeme kõvasti tööd, et kaitsta Sinu poolt antavat Muud Informatsiooni hävimise, väärkasutuse ja volitamata ligipääsu või avaldamise eest. Google Analytics: _gat_gtag, _gat, _gid, _ga Google Analytics on veebilehekülje analüütika teenus, mida pakub Google, Inc. Agregeeritud või Anonümiseeritud Andmed. Kui piirate Veebisaitide ja rakenduste suutlikkust küpsiste salvestamisel, võite halvendada oma kasutajakogemust, piirata kohandatud kogemuse saamist ja kaotada Teenuste kättesaadavus täielikult. Me võime saata Teile Teenuse, tehnilisi ja muid administratiivseid e-kirju, sõnumeid ja muud vajaliku informatsiooni. Oleme võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Volitatud Kasutajad peavad kontrollima selliste osapoolte privaatsuspoliitikat ja sätteid, et mõista kuidas toimub teenuste-vaheline andmevahetus. Kui Volitatud Kasutaja kasutab Teenuseid, siis genereeritud metaandmed annavad edasi konteksti sellest, kuidas kasutaja kasutab Teenust. Et uurida ja aidata peatada turvalisuse probleeme ja kuritarvitust. Lingid teistele veebilehtedele Meie Veebilehed ja Teenused võivad aeg-ajalt sisaldada linke kolmandate osapoolte veebilehtedele. Selline teave on kättesaadav aadressitel: Teiste brauserite kohta leiate vajaliku informatsiooni brauseri tootja poolt pakutavatest dokumentidest. Kui see on lubatud, võib ERPLY Kolmandate Osapoolte Teenustega jagada Muud Informatsiooni. Kui Volitatud Kasutaja esitab Muud Informatsiooni, võidakse seda kuvada teistele Volitatud Kasutajatele. Klient võib võimaldada või lubada volitatud kasutajatel lubada Kolmandate Osapoolte Teenuseid. ERPLY on Kliendi Andmete volitatud tööltja ja Klient on vastutav töötleja. ERPLY rakendab Teie andmete liigutamisel ainult turvalisi andme protokolle ja andmeid hoiustatakse serverites, mis kuuluvad täielikult ERPLY-le. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena. Küpsised on väikesed tekstifailid, mille me saadame Teie arvutisse või mobiilseadmesse. ERPLY kasutab meie Teenuste, Veebilehtede ja äritegevuse raames meie seaduslike huvide edendamiseks Muud Informatsiooni.. Lisainformatsioon, mida esitatakse ERPLY-le. Kolmanda Osapoole Teenused.

Privaatsuspoliitika |

Märkused